Mikäli löytyy ehdotuksia, kysymyksiä, sanottavaa tai jotain muuten vain kommentteihin kuuluvaa, älkää pelätkö vaan kommentoikaa rohkeasti, kommentteihin pyritään aina vastaamaan ja kommentointi on avointa myös ilman mikäännäköisiä tunnuksia. Kommentteja siis!

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Amnesia Custom: You´re Dismissed

Muistatteko, kun sanoin, etten sorru keskeneräisiin karttoihin? No, näin kävi jälleen. Itsehän nimesi version 1.02:ksi. No, ei voi mitään. Tämän Custom Storyn on tehnyt nimimerkki Transmorphable.

Tässä sitä parempaa puolta ympäristöstä. Kaksi sohvaa ja viaton kaappi.


Custom Storyssä oli omaperäinen juoni! Propsit siitä. Eli tarinan "hullu" on napannut sinut jostain kumman syystä ja tehtäväsi on raivata tie ulos. Kyllä, se omaperäinen kohta tulee myöhemmin. Juonessa on tällä kertaa mukana myös käänne, minkä jälkeen hienous alkaa.

Teknisesti kartta oli välillä tuskaa, mutta enemmän mieleenpainuvat tilanteet olivat toteutettu hyvin. Odotat pääseväsi erääseen huoneeseen vääntämällä kaikki vivut, mutta joka kerta vipua vääntäessäsi tapahtuu jotain hidastavaa. Kohtauksen nopea tahti ja ahdistava miljöö tekevät tästä nautittavan kauhupelikokemuksen, vaikka parannettavaa silti riittää. Tuskaan taas kuului lähinnä huonosti toteutettua ympäristöä (joka onneksi parani loppua kohden) ja ilmassa leijuva pöytä lisävarustuksineen.

Receiving some help from friend of mine.

Kartta ei vaatinut minkäänlaista aivotoimintaa. Yhtään. Ei tarvinnut ratkaista yhtään puzzlea saati sitten juosta morsoja karkuun kunnolla. Tämän olisi pystynyt juosta päättömästi läpi. Tämä kenttä oli poikkeus putkimaisuuteen, mutta ei kovin hyvä sellainen, kun ajatellaan, miten helposti eteenpäin pääsi. Edessä on ovi, joka sanoo, että sinulla on oltava kaikki esineet jatkaaksesi. Takanasi on kolme käytävää. Noh, jokaisessa käytävässä on jokin esine, joka on hyvä noukkia talteen. Aikaa kului alle minuutti, eikä aivoja tarvinnut rasittaa yhtään.

Risut:
- Kentän visuaalinen olemus, suurin osa ympäristöstä kentässä oli huonoa  ja kentän läpijuokseminen kuitenkin vaati pysähtymisen joka huoneessa
- Tylsä alku
- Läpijuoksemismahdollisuus

Ruusut:
- Hieno, erilainen juoni
- Oikeat kohdat olivat toteutettu oikealla tavalla
- Kielioppi toimi, ainakin muita Customeja paremmin. Myönnän, etten kaikkia kirjeitä lukenut.

Arvosanaksi annan 80/100. Aika normaali Custom Story.


Ei kommentteja: